Wie is Max? | Max's Organic Mints
Ik ben Floor (de zus van Max), én medeoprichter van Max's Organic Mints. Begin 2016 ben ik samen met mijn vader gestart met Max's Mints, omdat mijn vader een voorliefde voor zoetwaren heeft, en ik geloof dat het hard nodig is dat er goede (betere) producten op de markt komen. Te beginnen in het mintschap!
334
page-template-default,page,page-id-334,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Zus van Max

Nice to mint you!

 

Ik ben Floor (de zus van Max), én (mede) oprichter van Max’s Organic Mints.

 

Begin 2016 ben ik samen met mijn vader gestart met Max’s Mints, omdat mijn vader een voorliefde voor zoetwaren heeft, en ik geloof dat het hard nodig is dat er goede (betere) producten op de markt komen. Te beginnen in het mintschap! Gouden combi, al zeg ik het zelf 🙂

 

Max’s Mints is zo’n beter product omdat het een beetje beter voor jezelf én voor de wereld is. Maar meer daarover lees je hier:

Meer over Max

En Max zelf? Die heeft alleen zijn naam uitgeleend!