Vacature sales- en relatiemanager Max's Mints gezocht

VACATURE: sales- en relatiemanager

 

VACATURE: sales- en relatiemanager Max’s Mints (stage) 

 

Nice to mint you! Wij zijn Max’s Mints hét leuke, lekkere én goede antwoord op ‘ouderwetse’ mints. Max’s Mints zijn namelijk echte Mints on a Mission; niet alleen biologisch, maar ook 100% natuurlijk, Vegan (niet de standaard in het mintschap) en door een sociale werkplaats verpakt in de leuke, oneindig recyclebare blikjes. Max’s Mints zijn nu nog verkrijgbaar in 4 smaken, begin 2019 wordt het assortiment uitgebreid naar 6 verrassende en intense smaken; Menthol, Spearmint, Lemon, Ginger, Liquorice & Coffee. 

 

Over Max’s Mints

Begin 2017 hebben mijn vader en ik (Floor, de zus van Max), Max’s Mints op de markt gebracht als beter alternatief voor reguliere mintproducten. Inmiddels zijn de mints verkrijgbaar in zo’n 200 supertoffe winkels en via verschillende groothandels. Zo vind je ze onder andere bij Marqt, Ekoplaza, Landmarkt, de Bijenkorf en WeCanteen. En zetten de mints de eerste voorzichtige stappen in het buitenland (o.a. Belgie, Duitsland).

 

De stage

Aankomende jaren willen wij met Max’s Mints zoveel mogelijk mensen helpen een beetje beter te gaan eten (of in ons geval; snoepen), en daarom hebben we flinke groeiplannen in met name het out of home kanaal. Denk hierbij aan treinstations, luchthavens, tankstations e.d. Om ons te helpen dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen zijn we op zoek naar een afstuderende commerciële stagiair die vanaf 1 maart 2019 aan de slag wil met de verkoop en het relatiemanagement van Max’s Mints! Aan jou de uitdaging om Max’s Mints op zoveel mogelijk passende locaties op de toonbank te krijgen! Als ‘accountmanager’ ben je veel onderweg om groothandels, inkopers, winkelketens en winkels te bezoeken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Nieuwe Max’s Mints verkooplocaties en verkooppartijen zoeken en benaderen
  • Contact onderhouden met de winkels en groothandels die Max’s Mints verkopen en hen ondersteunen bij de verkoop (smaakkeuze, promotiemateriaal en acties)
  • Aanvragen van nieuwe winkels en distributeurs behandelen
  • Af en toe meewerken aan marketingacties

 

Wat Max’s Mints zoekt

We vinden het super belangrijk dat je enthousiast bent over het bedrijf, de missie, het product en de uitdaging. Een beetje kennis van de food/retail, en een (relevant) netwerk zijn natuurlijk mooi meegenomen! Ook zoeken we bij voorkeur iemand met een auto, rijbewijs op zak is een vereiste. Overigens zouden we je als het tussen ons beiden klikt, na je stage graag bij ons houden als ons allereerste vaste lid van het team! Dingen die we belangrijk vinden zijn:

– Je bent in staat om zelfstandig te werken/dingen uit te zoeken

– Je bent vasthoudend en niet snel uit het veld geslagen (1 nee is geen nee)

– Jouw enthousiaste persoonlijkheid zorgt voor een zonnetje op kantoor 🙂 

– Je gaat gestructureerd te werk

– Je wil graag een verschil maken in duurzaamheid of food

 

Wat wij bieden

Allereerst natuurlijk een vet grote uitdaging die je te lijf kan gaan! Als jouw aanpak werkt maak je écht een verschil voor deze good-food-startup. Je krijgt een fijne werkplek op ons kantoor in Haarlem (ondernemersterminal de Bakke-Rij), maar we zijn flexibel in je uren en de plek waar vandaan je werkt. En natuurlijk een stagevergoeding, a €300 per maand vanaf 1 maart 2019.

 

Interesse? Ik hoor graag van je op floor@maxsmints.com! 

Floor van der Steen

floor@maxsmints.com
No Comments

Post a Comment