Floor op het kantoor van Max's Mints

Max’s Mints zoekt good-food verhalenverteller (stage)

Max’s Mints zoekt Marketing & PR stagiair!

 

Nice to mint you! Ik ben Floor, de zus van Max , en co-founder van het vorig jaar gelanceerde good-food merk Max’s Mints. En ik ben op zoek naar jou! Of althans als jij; energie krijgt van werken en leren in een startup, houdt van lekker eten, je me weg kunt blazen met jouw marketing skills en je voortaan niet meer de deur uit wilt zonder Max’s Mints in je tas!

 

Wat is Max’s Mints?

Na drop, kauwgom en winegums zijn mints een van de meest gegeten soorten snoepgoed in Nederland. Hoog tijd dus om ervoor te zorgen dat de mints die we eten een beetje beter voor jezelf- en voor de wereld zijn. Daar komen Max’s Mints om de hoek kijken!

 

Max’s Mints zijn Mints zijn namelijk on a Mission; gemaakt van duurzame en natuurlijke ingrediënten, verpakt in een recyclebaar blikje en ook nog eens ingepakt in een sociale werkplaats. Daarnaast zijn ze vegan, gluten en allergenenvrij en natuurlijk super lekker! Max’s Mints zijn verkrijgbaar in 6 smaken; Menthol, Lemon, Coffee, Ginger, Spearmint en Liquorice!. Meer info vind je op onze website.

 

Max zoekt jou!

Max’s Mints groeit hard. Zo zijn we zijn afgelopen jaar van 0 naar zo’n 250 verkooppunten in 4 landen gegaan (o.a. Bijenkorf, Ekoplaza en Landmarkt), en hebben meerdere blogs, Happinez Magazine en de Linda.Meiden al over Max geschreven. En ik ben ervan overtuigd dat we met jouw hulp nog een stuk harder kunnen groeien! We zijn namelijk op zoek naar een stagiair die ons kan helpen het verhaal van Max’s Mints wijd verspreid bekend te maken. De exacte invulling van jouw takenpakket stemmen we graag samen met jou af op onze behoefte én jouw wensen, maar om alvast een idee te krijgen van de werkzaamheden waarvan wij denken dat onze nieuwe top-stagiair ze goed zou kunnen doen:

 

  • Bijdragen aan de online zichtbaarheid, denk aan: SEO optimalisatie, blogs schrijven, social media ondersteunen etc
  • Opzetten en onderhouden relaties met (micro) influencers
  • (Helpen) opstellen en uitvoeren van PR plan
  • Meedenken over optimale zichtbaarheid Instore (posters/flyers/activaties?)

Oftewel: Koffie halen voor het kantoor zit er niet in, daar heb jij het veel te druk voor 😉

 

Dit zijn je ideale eigenschappen:

  • Richting het einde van HBO of WO in een commerciële studierichting: (online)marketing, communicatie, bedrijfskunde, small business/commerciële economie etc.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief en enthousiast
  • Het lijkt jou leuk om met je voeten in de klei te staan, en écht een bijdrage te leveren aan een startend bedrijf
  • Je houdt van lekker eten (maar who doesn’t, toch?)

 

Klinkt goed? Neem dan contact op met Floor, de zus van Max, op floor@maxsmints.com of 06-16179492.

Floor van der Steen

floor@maxsmints.com
No Comments

Post a Comment