Max's Mints x jetdrinks

De kop is eraf, 2023 is begonnen. Net als ieder ander einde van een oud jaar, en start van een nieuw jaar dé uitgelezen tijd voor reflectie, en, zo nodig, re-routing.

Bij Max's Mints hebben we er inmiddels 6 enorm spannende, leuke, verrassende, verfrissende en turbulente jaren op zitten. Heen en weer geslingerd tussen internationale avonturen, succesvolle (en minder succesvolle) productintroducties, toffe nieuwe klanten en 2 Corona jaren. Pittige jaren, want pepermunt wordt m.n. onderweg gegeten en laat dat nou net de plekken zijn geweest die al die tijd gesloten waren. Gelukkig zijn we er nog, vol frisse moed en met meer zin than ever.

En die zin en moed, die hebben we niet zomaar. Die hebben we omdat per eind januari a.s. onze Mints on a Mission niet alleen meer door ons aan de man gebracht gaan worden, maar we een heel team aan good-food heroes gevonden hebben om met Max's Mints de boer op te gaan. De titel verraadde het misschien al een beetje, JetDrinks x Max's Mints slaan de handen ineen!

Al 25 jaar brengt JetDrinks, onder leiding van Jelle en Dmitri, good food producten aan de man in Nederland. Van hoge scholen tot strandtenten, geen enkele plek slaan ze over. En, terwijl wij op zoek waren naar dé manier om onze mints op al deze coole plekken aan te bieden, zochten zij de lekkerste en duurzaamste mints die ze konden vinden om hun assortiment mee uit te breiden en hun klanten te verrassen. Je raad het al, er is maar 1 merk dat daar aan kan voldoen 😉 Een match made in heaven!

Concreet betekent dit dat Jetdrinks vanaf eind januari het Nederlandse aanspreekpunt wordt voor de retail activiteiten van Max's Mints. Maar niet getreurd, we zijn en blijven Nederlands, en dus ook gewoon ter beschikking voor vragen, opmerkingen en (marketing) ideeen!

Dus! Lees je dit, en denk je: ik kan niet meer zonder mints die me helpen to feel fresh & go green! Dat komt goed uit; alle orders die voor 13u op www.jetdrinks.shop geplaatst worden, heb je de volgende dag nog in de huis 😉

Mint you later!

Floor
Max's zus
e min

fris nieuws in je inbox

Geen onnodig gestalk, maar wel: winacties, nieuwe producten en andere leuke nieuwtjes van Max's bezorgd in je inbox!